Kirjaudu

Virtaa viikkoon -verkkovalmennus

Haluaisitko vihdoin saavuttaa hyvinvointitavoitteesi ja oppia keskittymään olennaisiin asioihin?

Oletko kokenut jotain seuraavista:

  • Olet aloittanut elämäntapaprojektin tai dieetin, mutta alun jälkeen projekti lopahti ja/tai projektin jälkeen palattiin takaisin lähtöruutuun. Haluaisit saavuttaa vihdoin pysyviä tuloksia ja unohtaa kuurit ja dieetit.
  • Olet kokeillut erilaisia haasteita (7 päivän haaste, 14 päivän haaste, 30 päivän haaste), mutta ne eivät ole tuottaneet pysyviä tuloksia tapojen muuttamiseksi.
  • Tunnet olosi väsyneeksi – esimerkiksi lounaan tai työpäivän jälkeen.
  • Makeaa / suolaisia herkkuja / rasvaista ruokaakin ehkä tekee välillä mieli.
  • Arki on kiireistä ja haluat keskittyä olennaiseen hyvinvointiasioiden osalta. Haluat keskittyä niihin asioihin, joilla on merkitystä tavoitteiden saavuttamisen kannalta.
  • Haluat ehkä parantaa terveyttäsi ja hyvinvointiasi ilman liiallista keskittymistä kilojen määrään tai ulkonäköön.

Parempi olo on mahdollista saavuttaa ilman dieettejä, kuureja, kaloreiden laskemista tai tuskaa! On vain osattava keskittyä oikeisiin asioihin!

Virtaa viikkoon -verkkovalmennus on 8 viikon pituinen valmennus, johon on koottu hyvinvoinnin kannalta olennaiset asiat. Monesti tavoitteiden saavuttaminen on kiinni hyvin yksinkertaisistakin asioista, mutta niitä ei ole vain saatu toteutettua tai on keskitytty vääriin asioihin. Virtaa viikkoon -valmennus on syntynyt useiden valmennusteni ja koulutusten pohjalta. Jos tavoitteenasi on löytää lisää virtaa ja energiaa oloosi ja haluat ehkä karistaa jokusen kilon vyötäröltäsi tai kiinteytyä, niin pääset valmennuksen avulla hyvin alkuun ja oikeille raiteille muutoksessasi. Valmennus ei ole dieetti tai pikakuuri vaan tavoitteena on saavuttaa pysyviä muutoksia elämään.

Kyseessä on inhimillisempi ja rennompi tapa tehdä muutosta elämääsi. 

Sinun ei valmennuksessa tarvitse kieltäytyä mistään ruoasta kokonaan ja voit luopua jatkossa dieeteistä ja kuureista, jotka yleensä tuottavat vain tilapäisiä hyötyjä. Valmennuksessa edetään positiivisuuden kautta eli ensin lisätään positiivisia asioita ruokavalioon ja elämään, jolloin muutoksen tekeminenkin tuntuu mukavammalle.

Valmennuksen avulla voit saavuttaa hyvinvointitavoitteesi pysyvästi – ilman tulosten jojoilua tai huonoa itsetuntoa.

Valmennus sisältää:

Liikkeelle lähdetään unesta ja palautumisesta, joka on hyvinvoinnin perusta. Saat valmennuksessa vinkkejä unen parantamiseen. Uni ja palautuminen on  kaiken perusta – jos se ei ole kunnossa, on vaikeaa saavuttaa muitakaan tavoitteita.

Ymmärrät miten tapoja muodostetaan ja tapojen muodostamisen eri vaiheita. Tämä on olennaista, jotta saat aikaan pysyviä muutoksia.

Ravitsemus on valmennuksen keskiössä, sillä se on tulosten saavuttamisen kannalta olennaista. Saat vinkkejä oman ravitsemuksen kehittämiseen monipuolisesti, opit lisää myös ravitsemuksen erityiskysymyksistä, lisäravinteista, makeanhimosta ja monista muista asioista.

Saat vinkkejä kehittävään harjoitteluun, mukaan lukien 8 viikon harjoitteluohjelman (erikseen aloittelijoille sekä liikunnan harrastajille). Harjoitteluohjelma on tehty niin, että 3-4 kerran harjoittelulla viikossa voit jo saavuttaa terveydellisiä hyötyjä ja kehittyä (kuluttamatta kaikkea aikaa harjoitteluun). Harjoitusohjelma sisältää viikko-ohjelman ja ohjeita sekä kestävyys-, lihaskunto-, että liikkuvuusharjoitteluun. Lihaskuntoharjoittelua voit tehdä kotona tai salilla – saat kumpaankin erilliset ohjeet.

Saat vinkkejä myös stressinhallintaan, parempaan oloon ja mieleen liittyen.

Kenelle valmennus sopii:

 • Haluat löytää avaimet pysyvään hyvinvointiin – voida paremmin tai energisemmin ja/tai karistaa jonkun kilon vyötäröltäsi tai kiinteytyä.
 • Olet valmis antamaan itsellesi hieman enemmän aikaa niin, että pääset pysyviin tuloksiin. Et etsi pikaratkaisuja, jotka kestävät yleensä vain hetken.
 • Inhimillistä ja joustavaa valmennusotetta haluaville.
 • Haluat tehdä valmennusta joustavasti oman aikataulusi mukaan – silloin kun sinulle parhaiten sopii.
 • Arvostat sitä, että tieto pohjautuu tutkittuun tietoon, vaikka valmennus onkin käytännönläheinen (et tule pitkästymään teoriatiedolla, mutta se on valmennuksen taustalla).
 • Haluat keskittyä niihin asioihin, joilla on kokonaisuuden kannalta merkitystä. Ne ovat monesti ns. perusasioita, jotka ovat usein rempallaan tai niitä ei ole saatu vain toteutettua tai niiden olennaisuutta ei ole ymmärretty yksityiskohtien sijaan. Valmennuksessa opit ne asiat, joilla on merkitystä kokonaisuuden kannalta.

Valmennuksen hinta on 79 € (eli noin 10€ / viikko)

Saat nyt kattavan 8 viikon hyvinvointipaketin samaan hintaan kuin yksi PT-tunti maksaisi. Valmennukseen on helppoa osallistua, sillä voit osallistua valmennukseen milloin ja mistä haluat. Voit aloittaa valmennuksen sinulle sopivana ajankohtana ja tehdä sitä omaan tahtiisi – helppoa ja joustavaa! Jos sinulle tulee mieleen kysymyksiä valmennuksen aikana, voit olla yhteydessä sähköpostitse. 

Valmennuksen jälkeen osaat keskittyä hyvinvointisi kannalta olennaisiin asioihin ja voit pysyvästi paremmin!

Valmennuksessa on 14 päivän tyytyväisyystakuu, joten jos et ole tyytyväinen valmennuksen sisältöön, niin voit perua osallistumisesi 14 päivän aikana valmennuksen alkamisesta ja palautan rahasi. Pyynnön voit tehdä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen mari@kevyempiolo.fi.

Palautetta  valmennuksesta: 

”Valmennuksessa parasta oli se, että siinä huomioitiin tavallisen ihmisen tavallinen, joskin ajoittain kiireinen arki. Ei sorruttu helppoihin ”kikkakolmosiin” ja normaalielämälle vieraisiin ”kitukuureihin”, vaan nähtiin vaivaa toteutettavissa olevan ja pysyvän aidon elämänmuutoksen aikaansaamiseksi. Hyvää oli myös vahva yhteys tutkittuun ja vertaisarvioituun tieteelliseen tietoon.”

”Tietoisuuteni lisääntyi riittävällä, mutta toisaalta yksinkertaistetulla tyylillä. Ilmapiiri oli salliva eli voin tehdä virheitä ilman, että hanskoja tarvitsee heittää tiskiin”.

”Kokonaisuuden korostaminen oli tärkeää valmennuksessa.”

Tee hyvä päätös ja valitse itsellesi inhimillinen ja kestävä tapa tehdä hyvinvointimuutos, josta voit pitää kiinni vaikka loppuelämäsi!

Jos sinulla on vielä kysymyksiä valmennukseen liittyen, niin voit kysyä minulta lisää valmennuksesta sähköpostitse (mari@kevyempiolo.fi) tai Facebookin Messengerin kautta (www.facebook.com/kevyempiolo). 

Valmentajasi

Olen Mari Toikka – yrittäjä, terveystieteiden ja hyvinvoinnin asiantuntija. Olen auttanut useita asiakkaitani voimaan paremmin ja saavuttamaan tavoitteensa. Valmennusmetodini on kokonaisvaltainen ja keskittyy sekä fyysiseen että psyykkiseen hyvinvoinnin edistämiseen – tilanteesta riippuen. Kun halutaan aikaan pysyviä muutoksia, niin tällöin faktojen lisäksi myös käyttäytymisellä ja itsensä tuntemisella on osuutta asiaan.

Kuulun EREPS (European Register of Exercise Professionals) -rekisteriin, jonka tarkoitus on turvata, että liikunta-alan ammattilaisilla on asiakkaiden turvallisuuden ja etujen mukainen tietotaito ja pätevyys toimia työssään.

Mari
Copyright 2017-2019. Kaikki oikeudet pidätetään.