Setup Menus in Admin Panel

Valmennukset

Valmennukset verkossa ja eKirjana

kevyempi olo pysyvästi valmennus

Kevyempi Olo pysyvästi -eKirja


Haluatko voida keveämmin? Olet ehkä kiireinen ja kaipaat selkeitä ohjeita siihen, että miten päästä kohti kevyempää olo pysyvästi, ilman kikkakolmosia ? Kevyempi olo pysyvästi -eKirja on 8 viikon painonpudotusohjelma naisille.

Tämän valmennuksen voit toteuttaa oman aikataulusi mukaisesti mistä ja milloin haluat. Valmennus on tehty eKirja-muotoon ja siihen on siten helppo osallistua vaikka sinulla olisi kiireiset aikataulut. Tästä noin 100-sivuisesta eKirjasta löytyy valmennusohjelma 8 viikoksi sisältäen esimerkkiruokavaliot ja treeniohjelman, jonka voit tehdä kotona tai kuntosalilla. Valmennus perustuu tutkittuun tietoon ja vuosien valmennuskokemukseen ja siihen on koottu olennaiset asiat, joiden avulla saadaan hyvä startti kohti kevyempää oloa.

Valmennus on laadittu useiden live-valmennusten sekä pienryhmävalmennusten pohjalta ja siten testattu myös käytännössä. 

Valmennuksen hinta 34,95€. Saat eKirjan käyttöösi heti tilauksen jälkeen. 


energiaa ja kiinteä olo

Energisempi ja kiinteämpi olo -eKirja


Haluatko voida energisemmin ja samalla ehkä parantaa myös kehonkoostumustasi ja kiinteytyä? Tämä valmennus on 8 viikon pituinen startti kohti hyvää oloa ja kiinteämpää olotilaa. Samalla parannat myös terveyttäsi.

Tämän valmennuksen voit toteuttaa oman aikataulusi mukaisesti mistä ja milloin haluat. Valmennus on tehty eKirja-muotoon ja siihen on siten helppo osallistua vaikka sinulla olisi kiireiset aikataulut. Voit toteuttaa viikkotehtävät omaan tahtiisi omien aikataulujesi mukaisesti.

Tästä noin 100-sivuisesta eKirjasta löytyy valmennusohjelma 8 viikoksi sisältäen esimerkkiruokavaliot ja treeniohjelman, jonka voit tehdä kotona tai kuntosalilla. Ota startti kohti pysyvää muutosta kustannustehokkaaaseen hintaan!

Valmennus pohjautuu useisiin yksilö- ja pienryhmävalmennuksiin.

Valmennuksen hinta 34,95€ / 8 viikon valmennus. Saat eKirjan käyttöösi heti tilauksen jälkeen.


kotitreeni

Treeniohjelma kotiin tai salille 6 kuukaudeksi (3 eri ohjelmaa)


Haluatko treenata kehittävästi ja niin, että mielenkiinto harjoittelussa myös säilyy yllä? Tämä treeniohjelma sopii sinulle, jos tavoitteenasi on painonpudotus, kiinteytyminen, terveyden edistäminen tai kunnon kohottaminen. Tässä paketissa on 3 erilaista lihaskunto-ohjelmaa, joista jokaista on tarkoitus tehdä 2 kuukautta. Jokainen treeni on koko vartalon treeni eli 1-osainen ohjelma ja sisältää lihaskuntoharjoittelun lisäksi veryttelyt ja venyttelyt. Treeniin tarvitse avuksi käsipainot tai kahvakuulat. 

Jokaisella lihaskuntotreenikerralla harjoittelet koko kropan ja harjoitus kuluttaa siten energiaa ja kehittää tehokkaasti lihasvoimaa. Kun vaihtelet ohjelmaa 2 kuukauden välein, keho saa riittävästi vaihtelua treeniin ja treeni on kehittävää sekä mielekästä. Samoin treenissä on pidemmän tähtäimen suunnitelma. 

Mukana on myös kokonaisvaltainen treeniohjelma, jossa on aikataulutettu viikko-ohjelma, jota voit käyttää harjoittelun tukena. Treeniohjelman hinta on 75€.


smoothie ohjeita

50 Smoothie- ja juomaohjetta


Etsitkö uusia ja maukkaita smoothie- ja juomareseptejä?

Tähän eKirjaan on koottu yhteen 50 reseptiä. Mukana on 35 smoothie-ohjetta ja 15 juomaohjetta.

Löydä uusia makuyhdistelmiä ja ideoita! Raaka-aineina käytetään salaatteja, hedelmiä, marjoja ja muita aineksia.

Valmistaminen on helppoa: sekoita ainekset esimerkiksi tehosekoittimella ja nauti.


Copyright 2017-2021 Kevyempi Olo. Kaikki oikeudet pidätetään.