Kirjaudu

Valmennukset

99 € 

Kevyempi olo syöden -verkkovalmennus alkaa 26.11.2018. Nimensä mukaisesti tavoitteena on painonpudotus /-hallinta syöden. Suurin osa muutoksesta kun tehdään lautasella. Ravitsemuksen tärkeyttä elämäntapamuutoksessa ei aina välttämättä ymmärretä täysin. Liikunnalla voidaan tukea tavoitteisiin pääsemistä, mutta pelkällä ravitsemuksellakin pääsee pitkälle.

79 €

Virtaa viikkoon -verkkovalmennus on 8 viikon pituinen valmennus, johon on koottu hyvinvoinnin kannalta olennaiset asiat. Monesti tavoitteiden saavuttaminen on kiinni hyvin yksinkertaisistakin asioista, mutta niitä ei ole vain saatu toteutettua tai on keskitytty vääriin asioihin. Jos tavoitteenasi on löytää lisää virtaa ja energiaa oloosi ja haluat ehkä karistaa jokusen kilon vyötäröltäsi tai kiinteytyä, niin pääset valmennuksen avulla hyvin alkuun ja oikeille raiteille muutoksessasi.

185 €

Firstbeat – hyvinvointianalyysi auttaa sinua paremmin ymmärtämään hyvinvointiisi vaikuttavia asioita – mitkä asiat kuormittavat sinua, miten palaudut ja mitkä ovat harjoittelusi vaikutukset. Mittaus perustuu sydämen sykevälimittaukseen (HRV). Mittauksen päätteeksi saat henkilökohtaisen raportin mittausajanjaksolta sekä tulosten henkilökohtaisen läpikäynnin puhelimitse (30 min).

Copyright 2017-2018. Kaikki oikeudet pidätetään.