Kirjaudu

Valmennukset

Virtaa viikkoon -verkkovalmennus on 8 viikon pituinen valmennus, johon on koottu hyvinvoinnin kannalta olennaiset asiat. Kyseessä on omatoimivalmennus, jonka voit aloittaa sinulle sopivana ajankohtana. Monesti tavoitteiden saavuttaminen on kiinni hyvin yksinkertaisistakin asioista, mutta niitä ei ole vain saatu toteutettua tai on keskitytty vääriin asioihin. Jos tavoitteenasi on löytää lisää virtaa ja energiaa oloosi ja haluat ehkä karistaa jokusen kilon vyötäröltäsi tai kiinteytyä, niin pääset valmennuksen avulla hyvin alkuun ja oikeille raiteille muutoksessasi.

Kevyempi Olo -starttipaketti on valintasi kun haluat yksilöllistä valmennusta. Valmennuksen avulla saat juuri Sinulle sopivat ohjeet elämäntapamuutoksen, kuntoilun tai hyvinvointiprojektin aloitukseen. Valmennukseen sisältyy kolme tapaamista, joiden aikana käydään läpi tavoitteesi ja taustasi, saat henkilökohtaisen vuositreenisuunnitelman, tarkemman treeniohjelman 12 viikoksi sekä vinkkejä Sinulle sopivan ravitsemuksen kehittämiseen. Tapaamiset toteutetaan verkon välityksellä eli voit olla missä vain Suomessa tai ulkomailla.

Firstbeat-hyvinvointianalyysi auttaa sinua paremmin ymmärtämään hyvinvointiisi vaikuttavia asioita – mitkä asiat kuormittavat sinua, miten palaudut ja mitkä ovat harjoittelusi vaikutukset. Mittaus perustuu sydämen sykevälimittaukseen (HRV). Mittauksen päätteeksi saat henkilökohtaisen raportin mittausajanjaksolta sekä tulosten henkilökohtaisen läpikäynnin puhelimitse (30 min).

Copyright 2017-2019. Kaikki oikeudet pidätetään.