Kirjaudu

Valmennukset

kevyempi olo

Haasta itsesi ja lähde mukaan 14 päivän Kevyempi Olo -haasteeseen! Saat joka päivälle haasteen/ tehtävän liittyen ravitsemukseen, liikkumiseen tai palautumiseen. Samalla saat tarkistettua tärkeitä hyvinvoinnillisia asioita ja otat askeleen kohti kevyempää oloa!

Kevyempi Olo -starttipaketti on valintasi kun haluat yksilöllistä valmennusta. Valmennuksen avulla saat juuri Sinulle sopivat ohjeet elämäntapamuutoksen, kuntoilun tai hyvinvointiprojektin aloitukseen. Valmennukseen sisältyy kaksi tapaamista, joiden aikana käydään läpi tavoitteesi ja taustasi, saat vinkkejä harjoitteluun, treeniohjelman 12 viikoksi sekä vinkkejä Sinulle sopivan ravitsemuksen kehittämiseen. Tapaamiset toteutetaan verkon välityksellä eli voit olla missä vain Suomessa tai ulkomailla.

Firstbeat-hyvinvointianalyysi auttaa sinua paremmin ymmärtämään hyvinvointiisi vaikuttavia asioita – mitkä asiat kuormittavat sinua, miten palaudut ja mitkä ovat harjoittelusi vaikutukset. Mittaus perustuu sydämen sykevälimittaukseen (HRV). Mittauksen päätteeksi saat henkilökohtaisen raportin mittausajanjaksolta sekä tulosten henkilökohtaisen läpikäynnin puhelimitse (30 min).

yksilöllinen valmennus

Jos olet kiinnostunut muunlaisista valmennuksista, niin ole yhteydessä ja keskustellaan lisää!

Kevyempi Olo -starttipaketin jälkeen on mahdollista jatkaa pidemmässä valmennuksessa, myöskin ohjaukset pääkaupunkiseudulla ja luennot erilaisille ryhmille tai tilaisuuksissa onnistuvat.

Copyright 2017-2019. Kaikki oikeudet pidätetään.