Kirjaudu

Valmennukset

Valmennukset eKirjana

kevyempi olo pysyvästi valmennus

Kevyempi Olo pysyvästi


Haluatko voida keveämmin? Ehkä myös haluat lopettaa tilapäisten muutosten kierteen ja saavuttaa vihdoin pysyviä muutoksia niin, että se myös tuntuu mukavalle eikä sinun tarvitse kieltää itseltäsi kaikkea hyvää? Kevyempi olo pysyvästi on 8 viikon painonpudotusohjelma naisille.

Tämän valmennuksen voit toteuttaa oman aikataulusi mukaisesti mistä ja milloin haluat. Valmennus on tehty eKirja-muotoon ja siihen on siten helppo osallistua vaikka sinulla olisi kiireiset aikataulut. Tästä noin 100-sivuisesta eKirjasta löytyy valmennusohjelma 8 viikoksi sisältäen esimerkkiruokavaliot ja treeniohjelman, jonka voit tehdä kotona tai kuntosalilla. Valmennus perustuu tutkittuun tietoon ja vuosien valmennuskokemukseen ja siihen on koottu olennaiset asiat, joiden avulla saadaan hyvä startti kohti kevyempää oloa.

Valmennus on laadittu useiden live-valmennusten sekä pienryhmävalmennusten pohjalta ja siten testattu myös käytännössä. 

Valmennuksen hinta 27,95€. Saat eKirjan käyttöösi heti tilauksen jälkeen. energiaa ja kiinteä olo

Energisempi ja kiinteämpi olo


Haluatko voida energisemmin ja samalla ehkä parantaa myös kehonkoostumustasi ja kiinteytyä? Tämä valmennus on 8 viikon pituinen startti kohti hyvää oloa ja kiinteämpää olotilaa. Samalla parannat myös terveyttäsi.

Tämän valmennuksen voit toteuttaa oman aikataulusi mukaisesti mistä ja milloin haluat. Valmennus on tehty eKirja-muotoon ja siihen on siten helppo osallistua vaikka sinulla olisi kiireiset aikataulut. Voit toteuttaa viikkotehtävät omaan tahtiisi omien aikataulujesi mukaisesti.

Tästä noin 100-sivuisesta eKirjasta löytyy valmennusohjelma 8 viikoksi sisältäen esimerkkiruokavaliot ja treeniohjelman, jonka voit tehdä kotona tai kuntosalilla. Ota startti kohti pysyvää muutosta kustannustehokkaaaseen hintaan!

Valmennus pohjautuu useisiin yksilö- ja pienryhmävalmennuksiin.

Valmennuksen hinta 27,95€ / 8 viikon valmennus. Saat eKirjan käyttöösi heti tilauksen jälkeen.


Henkilökohtaiset etävalmennukset

liiku ja voi hyvin

Kevyempi Olo starttipaketti 


Kevyempi Olo -starttipaketti on valintasi kun haluat yksilöllistä valmennusta. Valmennuksen avulla saat juuri Sinulle sopivat ohjeet elämäntapamuutoksen, kuntoilun tai hyvinvointiprojektin aloitukseen. Valmennukseen sisältyy kolme tapaamista, joiden aikana käydään läpi tavoitteesi ja taustasi, saat vinkkejä harjoitteluun, treeniohjelman sekä vinkkejä Sinulle sopivan ravitsemuksen kehittämiseen.

Tapaamiset toteutetaan verkon välityksellä eli voit olla missä vain Suomessa tai ulkomailla. Starttipakettia voidaan myös räätälöidä sinulle sopivaksi tai tavoitteidesi mukaan.Jos sinulla on kysyttävää tästä valmennuksesta tai muuten valmennuksista, niin voit myös varata ajan ilmaiseen konsultointiinYhden kerran henkilökohtainen konsultointi 


Yhden kerran valmennus on valintasi, jos sinulla on mielessä tarkempia kysymyksiä, joihin haluat vastauksen tai haluat saada täsmällisiä vinkkejä esimerkiksi ravitsemuksen parantamiseksi tai harjoittelun rytmittämiseksi.

Tapaamisen kesto on 45 min ja se pidetään verkon välityksellä tai puhelimitse. Voit siis olla missä päin Suomea tahansa tai vaikka ulkomailla.Firstbeat -hyvinvointianalyysi 


Firstbeat-hyvinvointianalyysi auttaa sinua paremmin ymmärtämään hyvinvointiisi vaikuttavia asioita – mitkä asiat kuormittavat sinua, miten palaudut ja mitkä ovat harjoittelusi vaikutukset.

Mittaus perustuu sydämen sykevälimittaukseen (HRV). Mittauksen päätteeksi saat henkilökohtaisen raportin mittausajanjaksolta sekä tulosten henkilökohtaisen läpikäynnin puhelimitse (30 min).laihdutus painonhallinta

Henkilökohtainen etävalmennus (1 kk)


Haluatko varmasti saavuttaa tuloksia? Henkilökohtainen etävalmennus räätälöi sinulle sopivan valmennuksen. Kuukausittaiseen pakettiin sisältyy 4 etätapaamista puhelimitse tai Skypen välityksellä. Voit ottaa sen kuukaudeksi tai pidemmäksi aikaa. 

Tämä valmennus on Sinulle, joka olet motivoitunut muuttamaan elämäntapojasi ja haluat päästä tavoitteisiisi - on tavoitteesi sitten painonpudotus, kiinteytyminen, stressinhallinta, tai oman kunnon kehittäminen esimerkiksi harrastekisaa varten. Valmennukseen kuuluu kokonaisvaltainen suunnitelma tavoitteisiisi pääsemiseksi sekä treeni/ravitsemus/muut ohjeet sekä viikottaiset verkkotapaamiset edistymisen seuraamiseksi. Jos olet kiinnostunut tästä vaihtoehdosta ja haluat keskustella lisää, niin varaa aika ilmaiseen konsultointiin.


Jos et löytänyt mieleistäsi valmennusta ja olet kiinnostunut muunlaisesta valmennuksesta, niin varaa aika ilmaiseen konsultointiin ja keskustellaan lisää! Valmennuksia ja konsultointia voidaan pitää myös sovittaessa pääkaupunkiseudulla. 

Copyright 2017-2020 Kevyempi Olo. Kaikki oikeudet pidätetään.