Setup Menus in Admin Panel

Valmennukset

Valmennukset eKirjana ja verkossa

Kevyempi Olo pysyvästi -verkkovalmennus


Haluatko voida keventää oloa, kaventaa vyötäröä ja voida energisemmin? Ehkä myös haluat lopettaa tilapäisten muutosten kierteen ja saavuttaa vihdoin pysyviä muutoksia niin, että se myös tuntuu mukavalle eikä sinun tarvitse kieltää itseltäsi kaikkea hyvää? Kevyempi olo pysyvästi on 8 viikon painonpudotusohjelma naisille.

Tässä 8 viikon pituisessa verkkovalmennuksessa otat startin kohti pysyvää muutosta - ilman vippaskonsteja, jotka eivät tuota pysyviä muutoksia. Valmennus sisältää videoita ja kotitehtäviä joka viikolle. Saat myös käyttöösi  esimerkkiruokavaliot ja treeniohjelman, jota voit tehdä kotona tai kuntosalilla. Valmennus perustuu tutkittuun tietoon ja vuosien valmennuskokemukseen.

Valmennuksen hinta on 79 €. Saat tunnukset valmennusalustalle tilauksen jälkeen.kevyempi olo pysyvästi valmennus

Kevyempi Olo pysyvästi -eKirja


Haluatko voida keveämmin? Olet ehkä kiireinen ja kaipaat selkeitä ohjeita siihen, että miten päästä kohti kevyempää olo pysyvästi, ilman kikkakolmosia ? Kevyempi olo pysyvästi -eKirja on 8 viikon painonpudotusohjelma naisille.

Tämän valmennuksen voit toteuttaa oman aikataulusi mukaisesti mistä ja milloin haluat. Valmennus on tehty eKirja-muotoon ja siihen on siten helppo osallistua vaikka sinulla olisi kiireiset aikataulut. Tästä noin 100-sivuisesta eKirjasta löytyy valmennusohjelma 8 viikoksi sisältäen esimerkkiruokavaliot ja treeniohjelman, jonka voit tehdä kotona tai kuntosalilla. Valmennus perustuu tutkittuun tietoon ja vuosien valmennuskokemukseen ja siihen on koottu olennaiset asiat, joiden avulla saadaan hyvä startti kohti kevyempää oloa.

Valmennus on laadittu useiden live-valmennusten sekä pienryhmävalmennusten pohjalta ja siten testattu myös käytännössä. 

Valmennuksen hinta 27,95€. Saat eKirjan käyttöösi heti tilauksen jälkeen. energiaa ja kiinteä olo

Energisempi ja kiinteämpi olo


Haluatko voida energisemmin ja samalla ehkä parantaa myös kehonkoostumustasi ja kiinteytyä? Tämä valmennus on 8 viikon pituinen startti kohti hyvää oloa ja kiinteämpää olotilaa. Samalla parannat myös terveyttäsi.

Tämän valmennuksen voit toteuttaa oman aikataulusi mukaisesti mistä ja milloin haluat. Valmennus on tehty eKirja-muotoon ja siihen on siten helppo osallistua vaikka sinulla olisi kiireiset aikataulut. Voit toteuttaa viikkotehtävät omaan tahtiisi omien aikataulujesi mukaisesti.

Tästä noin 100-sivuisesta eKirjasta löytyy valmennusohjelma 8 viikoksi sisältäen esimerkkiruokavaliot ja treeniohjelman, jonka voit tehdä kotona tai kuntosalilla. Ota startti kohti pysyvää muutosta kustannustehokkaaaseen hintaan!

Valmennus pohjautuu useisiin yksilö- ja pienryhmävalmennuksiin.

Valmennuksen hinta 27,95€ / 8 viikon valmennus. Saat eKirjan käyttöösi heti tilauksen jälkeen.


Copyright 2017-2021 Kevyempi Olo. Kaikki oikeudet pidätetään.