Kirjaudu

Ulkoiluhaaste: 21 päivää monipuolista treeniä – haasta itsesi!

Yhteistyössä Jaroar.com

Näin korona-aikana moni on siirtynyt kotitreenin ja ulkoilun pariin vähentääkseen myös kontakteja muiden ihmisten kanssa. Kotona treenaaminen on joustavaa ja sitä voi tehdä silloin kun itselle parhaiten sopii. Jos pidät ulkoilusta, niin ulkoiluhaaste tuo uutta haastetta ja boostia treeniin.

***

Ulkonakin voi treenata monipuolisesti

Vaikka ulkona treenaus monesti saatetaan yhdistää vain kestävyysharjoitteluun, juoksuun ja pyöräilyyn, niin voihan ulkona tehdä paljon muutakin liikkuvuuden edistämisestä, stressinhallintaan ja lihaskuntoharjoitteluun.

Muutaman apuvälineen avulla treenistä saa vielä monipuolisempaa. Mukaan taskuun voi ottaa kuminauhan, jonka avulla saa lihaskuntoharjoitteluun hieman lisähaastetta. Tai oman lenkin voi myös suunnata lähimmälle ulkokuntosalille, jolloin vaihtoehtoja saattaa olla vielä lisää tarjolla.

Ulkona voi luonnollisesti myös kohottaa sykettä niin perinteisillä lenkkipoluilla kuin myös pallokentillä. Myös porrastreeni on nykyään suosittu harjoittelun muoto ja hyvää sykettä nostavaa treeniä. Myös intervallityyppinen juoksu/kävelytreeni on hyvä vaihtoehto. Kun pohjakuntoa on luotu, voi sykettä nostavaa treeniä olla omassa treeniohjelmassa tyypillisellä kuntoilijalla yleensä 1-2 kertaa viikossa.

***

Ulkoiluhaaste tuo vaihtelua omaan treeniin

Ulkoiluhaaste sisältää 21 päivää lihaskuntotreeniä, kestävyyskunnon kohotusta, liikkuvuuden kehittämistä ja sykettä nostavaa liikuntaa sekä myös patikointia tai muuta ulkoilua. Tässä onkin hyvä mahdollisuus kokeilla jotain uutta. Haaste on monipuolinen kokonaisuus, joten kannattaa kokeilla, jos ulkoilu kiinnostaa.

***

Haaste löytyy Jaroarin ulkoiluhaaste -sivulta. Jaroar on ulkoiluun ja vapaa-aikaan keskittyvä sivusto, josta löytyy myös ulkoiluun ja vapaa-aikaan liittyviä tarvikkeitä kuten otsalamppuja, monitoimityökaluja ja ympäristöystävällisiä t-paitoja ja muita tuotteita.

Tsemppiä haasteeseen!

***

Ulkona treenaamisesta löytyy artikkeleita myös Kevyempi Olo -sivustolta.

***

Lue myös:

Treeni ulkona: aerobinen ja lihaskuntotreeni samassa paketissa

Juoksu – 10 vinkkiä tuloksiin ja vaivojen ehkäisemiseen

10 helppoa hyvinvointivinkkiä kun olet kotona jumissa

24/10/2020

0 responses on "Ulkoiluhaaste: 21 päivää monipuolista treeniä - haasta itsesi!"

Leave a Message

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Copyright 2017-2020 Kevyempi Olo. Kaikki oikeudet pidätetään.