Setup Menus in Admin Panel

Treeniohjelmat

Tältä sivulta löydät treeniohjelmat niin kotiin kuin kuntosalille tehtäväksi. Treeniohjelmat on tehty monipuolisiksi ohjelmiksi, joissa on mukana lihaskuntotreenin lisäksi myös ohjeita veryttelyyn ja venyttelyyn. Valitse mieleisesi ja tee treeni kehonpainolla, kahvakuulilla, käsipainoilla tai laajemmalla väline- ja laitevalikoimalla kuntosalilla. 


kotitreeni

Treeniohjelma kotiin tai salille 6 kuukaudeksi (3 eri ohjelmaa)


Haluatko treenata kehittävästi ja niin, että mielenkiinto harjoittelussa myös säilyy yllä? Tämä treeniohjelma sopii sinulle, jos tavoitteenasi on painonpudotus, kiinteytyminen, terveyden edistäminen tai kunnon kohottaminen. Tässä paketissa on 3 erilaista lihaskunto-ohjelmaa, joista jokaista on tarkoitus tehdä 2 kuukautta. Jokainen treeni on koko vartalon treeni eli 1-osainen ohjelma ja sisältää lihaskuntoharjoittelun lisäksi veryttelyt ja venyttelyt. Treeniin tarvitse avuksi käsipainot tai kahvakuulat. 

Jokaisella lihaskuntotreenikerralla harjoittelet koko kropan ja harjoitus kuluttaa siten energiaa ja kehittää tehokkaasti lihasvoimaa. Kun vaihtelet ohjelmaa 2 kuukauden välein, keho saa riittävästi vaihtelua treeniin ja treeni on kehittävää sekä mielekästä. Samoin treenissä on pidemmän tähtäimen suunnitelma. 

Mukana on myös kokonaisvaltainen treeniohjelma, jossa on aikataulutettu viikko-ohjelma, jota voit käyttää harjoittelun tukena. Kokonaisvaltainen treeniohjelma sisältää lihaskuntoharjoittelun lisäksi myös kestävyysliikuntaa. Treeniohjelman hinta on 49€.


kahvakuula treeni

Kahvakuulatreeni koko kropalle


Kaipaatko kahvakuulalla tehtävää koko vartalon treeniohjelmaa? Tämä treeni on kokonaisvaltainen ja kehon päälihasryhmiä kehittävä treeni, jota voit tehdä kotona tai kuntosalilla. 

Mukana ovat ohjeet veryttelyyn ja venyttelyyn. Koko kropan kahvakuulatreeniä voit tehdä 1-3 kertaa viikossa. Se on tehokas treeni, jossa kulutat energiaa ja lisäät lihaskestävyyttä. 

Treeniohjelman hinta on 9,90 €.


kehonpaino treeni

Liikkuvuus- ja lihaskuntotreeni koko kropalle


Kaipaatko kehon painolla tehtävää liikkuvuus- ja lihaskuntotreeniä? Tässä sellainen on! Treeni on helppo tehdä missä vain - kotona, kesämökillä tai vaikka matkoilla. Et tarvitse apuvälineitä, mutta silti treeni kehittää sekä liikkuvuutta että lihaskuntoa. Mukana on myös muutama venyttelyliike. Voit tehdä liikkeet oman kuntotasosi mukaan.

Tämä treeni on kokonaisvaltainen ja kehon päälihasryhmiä kehittävä treeni. Voit tehdä treeniä 1-3 kertaa viikossa. 

Treeniohjelman hinta on 9,90 €.treeniohjelma vastuskuminauha

Treeniohjelma vastuskuminauhalla koko kropalle


Vastuskuminauha on hyvä apuväline esimerkiksi kotitreeneihin. Se on myös helppoa ottaa mukaan vaikkapa kesämökille, matkalle tai lenkille. Tämä treeni on kokonaisvaltainen ja kehon päälihasryhmiä kehittävä treeni, jossa apuna käytetään vastuskuminauhaa. Treenaa koko kroppa kerralla, niin poltat tehokkaasti energiaa ja saat treenattua monipuolisesti koko kehon päälihasryhmät kerralla.Mukana ovat ohjeet veryttelyyn ja venyttelyyn. 

Treeniohjelman hinta on 9,90 €.Jos et löytänyt mieleistäsi treeniohjelmaa, niin varaa aika ilmaiseen konsultointiin ja keskustellaan lisää! Tai voit myös lähettää sähköpostia mari (at) kevyempiolo.fi 

Copyright 2017-2021 Kevyempi Olo. Kaikki oikeudet pidätetään.