Kirjaudu

Tietosuojakäytännöt

TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖT

Käyttäjän tulee lukea nämä tietosuojakäytännöt ennen kuin hän aloittaa palvelun käytön osoitteessa www.kevyempiolo.fi.

Tämä tietosuojakäytännöt ovat henkilötietolain (10 ja 24 pykälät) sekä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Näitä tietosuojakäytäntöjä on päivitetty 23.5.2018 ja nämä ehdot korvaavat aiemmat rekisteriselosteet. Näiden tietosuojakäytäntöjen avulla haluamme informoida sivuston www.kevyempiolo.fikäyttäjiä henkilötietojen käsittelystä. Tietosuoja on meille tärkeää ja haluamme toimia asiassa läpinäkyvästi.

 

  1. KÄYTTÄJÄN ANTAMAT HENKILÖTIEDOT

Henkilötietoja voidaan kerätä henkilön ostaessa kevyempiolo.fi sivustolta hyvinvointipalveluita tai –tuotteita. Henkilö voi myös itse rekisteröityä tai antaa tietoja Kevyempi Olo asiakasrekisteriin esimerkiksi uutiskirjeen tilaamalla, osallistumalla kilpailuun, kyselyyn tai tilaamalla ilmaisen e-kirjan tai osallistumalla webinaariin.

Asiakas voi halutessaan liittyä Kevyempi Olo –uutiskirjeen tilaajaksi, jolloin hän antaa kirjallisen suostumuksen vastaanottaa hyvinvointivinkkejä sekä tietoja valmennuksista. Tähän liittyen hän hyväksyy myös markkinoinnin sähköpostitse. Sähköpostilistalta voi poistua milloin tahansa uutiskirjeen lopussa olevan linkin avulla tai ilmoittamalla siitä sähköpostitse osoitteeseen mari(at)kevyempiolo.fi

Tietoja kerätään ja käytetään asiakasrekisteriin asiakassuhteiden hoitamiseksi, palveluiden tuottamiseksi ja toiminnan edelleen kehittämiseksi. Tietoja voidaan käyttää myös henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön ja mainonnan tuottamiseen verkkopalvelussa kevyempiolo.fi.

Asiakkaan itse luovuttamien tietojen lisäksi keräämme tietoja myös lokitiedostoihin, jolloin tietoja ei yhdistetä tiettyyn henkilöön. Lisätietoja tästä kohdassa 2. Lisäksi on mahdollista, että henkilökohtaisia tietoja tulee lakisääteisesti luovuttaa viranomaisten pyynnöstä tai oikeustoimia varten.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämistä rajoissa.

REKISTERIN NIMI: Kevyempi Olo asiakasrekisteri

 

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Rekisterin tiedot voivat sisältää:

  • Henkilön etu- ja sukunimen
  • Sähköpostiosoitteen
  • Muut käyttäjän antamat tiedot kuten osoitetiedot

Nämä tiedot kerätään käyttäjältä hänen rekisteröityessään, tehdessään ostoksia tai käyttäessään palvelua. Tietoja säilytetään sen aikaa kuin on asianmukaista tai kunnes uutiskirjeen tilaaja peruu tilauksensa tai pyytää omien tietojensa poistamista.

 

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat Optimal Factor Oy:n käytössä eikä tietoja luovuteta ulkopuolisille suoramarkkinointiin tai muihin tarkoituksiin ilman käyttäjän lupaa. Yhteistyökumppaneiden kanssa voidaan tehdä yhteistä markkinointia tai yhteistyökumppani voi avustaa markkinoinnin tai viestinnän toteutuksessa, mutta silloinkaan tietoja ei luovuteta yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön ja asiasta tehdään salassapitosopimus yhteistyökumppanin kanssa.

Tietoja voidaan siirtää henkilötietolain sallimissa rajoissa EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

 

HENKILÖTIETOJEN SUOJAUS

Rekisterin sisältämiä henkilötietoja käsiteltäessä noudatetaan huolellisuutta ja luottamuksellisuutta. Rekisterinpitäjä pääsee käyttämään tietoja käyttämällä Kevyempi Olo tai Optimal Factor Oy:n käyttäjätunnusta ja salasanaa. Rekisterinpitäjä käyttää suomalaista webhotellipalvelua, jossa on SSL-salaus.

Verkkosivustolla www.kevyempiolo.fikäytetään sähköpostilistan ja uutiskirjeen ylläpitämiseen sekä tiedottamiseen yhdysvaltalaista MailChimp-palvelua. Tällöin tiedot voivat siirtyä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Lisätietoa MailChimpin tietosuojasta saat tarkemmin osoitteesta www.mailchimp.com/legal. Käyttöoikeus MailChimp -palveluun on rajoitettu käyttäjätunnuksilla ja salasanoin ja käyttöoikeus palveluun on vain Optimal Factor Oy:lla sekä mahdollisilla yhteistyökumppaneilla, joiden kanssa tehdään salassapitosopimus.

 

TARKASTUSOIKEUS

Henkilötietolain mukaan käyttäjä voi tarkistaa mitä tietoja hänestä on tallennettu rekisteriin. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja tietojen pyytäjän allekirjoituksin osoitteeseen Optimal Factor Oy, c/o Tilitoimisto Emu, PL 1188, 00101 Helsinki tai sähköpostitse osoitteeseen mari(at)kevyempiolo.fi.

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa mitä tietoja hänestä on rekisteriin tallennettu. Hänellä on myös oikeus oikaista tai poistaa tietonsa.

 

  1. EVÄSTEET

Sivustolla www.kevyempiolo.fi kerätään myös yleisesti teknisiä tietoja palveluiden käyttöön liittyen. Tällaisia tietoja voivat olla IP-osoite, selaintyyppi, käyttöjärjestelmä, laitteen tiedot ja sijaintitiedot. Näitä tietoja käytetään verkkosivujen toimivuuden kehittämiseksi. Tietoja ei käytetä henkilöllisyyden selvittämiseen tai markkinointiin, ainoastaan yleisellä tasolla palvelun kehittämiseen liittyen.

Sivustolla käytetään ns. cookie-toimintoa eli evästeitä. Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, joka mahdollistaa internet-sivujen ylläpitäjän tunnistamaan usein sivuilla vierailevat kävijät, helpottamaan kävijöiden kirjautumista sivuille sekä mahdollistamaan yhdistelmätiedon laatimisen kävijöistä. Evästeitä käytetään, jotta verkkosivustoa voidaan parantaa sekä tarjota parempaa ja yksilöllisempää palvelua ja kohdentaa markkinointia käyttäjille. Evästeitä käytetään myös käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Kohdennetussa markkinoinnissa käytetään mm. Facebookia, Instagramia ja Google Analytics-palveluita. Sivustolla on myös yhteistyökumppaneiden Affiliate-markkinointiin liittyviä linkkejä. Palvelun käyttäjällä on mahdollisuus kieltäytyä hyväksymästä evästeitä aktivoimalla selaimensa asetus, jolla evästeet hylätään.Tällöin käyttäjä ei välttämättä voi käyttää kaikkia verkkosivuston osia.

Evästeiden avulla kerätään yleisellä tasolla tietoja myös siitä, että miten kauan www.kevyempiolo.fi sivuston vierailijat viipyvät sivustolla ja miten markkinointia, sivuston toimivuutta ja optimointia voidaan kehittää.

 

  1. REKISTERINPITÄJÄ

Optimal Factor Oy, c/o Tilitoimisto Emu, PL 1188, 00101 Helsinki.

Y-tunnus  2806623-9

 

TIETOSUOJA-ASIOIDEN YHTEYSHENKILÖ

Mari Toikka

mari(at)kevyempiolo.fi

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöistä tai rekisterin ylläpidosta, niin olethan yhteydessä.

 

 

 

 

 

Copyright © Kevyempi Olo 2017-2018. Kaikki oikeudet pidätetään.

Copyright 2017-2018. Kaikki oikeudet pidätetään.