Kirjaudu

Tervetuloa kevyempään oloon!

Kevyempi olo-sivusto keskittyy kokonaisvaltaiseen hyvään oloon, hyvinvointiin ja itsensä kehittämiseen. Löydät sivustolta tietoa tutkittuun tietoon ja käytännön parhaisiin käytäntöihin pohjautuen. Tavoitteisiin tähdäten, mutta ei liiallisesti otsa rypyssä stressaten.

Hyvinvointi koostuu useista osa-alueista: lepo/palautuminen, ravitsemus, liikunta ja mieli. Tietoa aiheesta on saatavilla paljon ja usein näkee keskityttävän epäolennaiseen tietoon tai ns. hifistelyyn kun kannattaisi laittaa ensin perusasiat kuntoon. Tavoitteena on keskittyä juurikin hyvinvoinnin kannalta olennaisiin asioihin, jotta saadaan aikaan pysyviä muutoksia. Kun perusasiat ja suuret linjat ovat ravitsemuksen, liikkumisen ja palautumisen osalta kunnossa, voi myös herkutella välillä ilman tunnontuskia syömisestä tai pitää huoletta lepopäiviä. Opit pohjautuvat mm. liikuntalääketieteeseen (terveysliikunta), ravitsemustieteeseen ja psykologiaan.

Itsetuntemuksella on tärkeä rooli muutoksessa. Kun ymmärrät paremmin itseäsi ja käyttäytymistäsi, on helpompaa myös muuttaa omia tapoja. Dieetit ovat yleensä tuhoon tuomittuja ja johtavat lyhytaikaisiin muutoksiin kun yritetään muuttaa liian montaa asiaa kerralla. Yleensä pysyviä muutoksia sen sijaan saavutetaan pienempi muutos kerrallaan, jolloin voidaan oikeasti muodostaa tapoja. Tärkeää on myös löytää  tasapaino koko elämään – on sitten kyse työstä, perheestä, ihmissuhteista, syömisestä tai harrastuksista.

Sivustolta ja valmennuksista löydät vinkkejä ravitsemuksen ja harjoittelun lisäksi myös palautumiseen, uneen, arjen tasapainottamiseen, stressinhallintaan ja muuhun elämään liittyen. Kynnys on tarkoitus pitää matalana, jotta voit heti aloittaa tien kohti kevyempää, terveellisempää ja parempaa huomista. Voit lukea lisää minusta täältä.

Tervetuloa kevyempään oloon!

Mari

23/12/2017
Copyright 2017-2019. Kaikki oikeudet pidätetään.