Kirjaudu

Kevyempi Olo -starttipaketti

Haluatko päästä varmasti alkuun hyvinvointisi edistämisessä ja löytää juuri sinulle sopivat keinot tavoitteidesi saavuttamiseksi?

 • Haluat ehkä päästä alkuun muutoksessa terveellisempien elämäntapojen osalta?
 • Tiedät ehkä miten pitäisi syödä ja liikkua, mutta et ole saanut vaan aikaiseksi tehdä muutosta? Tai haluat ehkä tukea unen parantamiseen, palautumiseen tai stressinhallintaan?
 • Tulokset junnaavat paikallaan ja haluaisit nyt vihdoin saavuttaa tuloksia?
 • Kaikki sujuu OK, mutta makeita tai suolaisia herkkuja vaan tulee naposteltua hieman liikaa niin, että et saavuta haluamiasi tavoitteita?
 • Olet kokeillut erilaisia keinoja, mutta alun jälkeen on kuitenkin palattu lähtöruutuun. Taustalla saattaa olla myös useampia dieettejä, kuureja tai muita kuntoiluprojekteja.
 • Haluat ehkä edistää terveyttäsi ja ennaltaehkäistä terveydellisiä vaivoja tai sairauksia, pudottaa painoa ja/tai voida vain paremmin niin, että jaksaa tehdä paremmin asioita?

Miksi Kevyempi Olo -starttipaketti?

Valmennuksen yksilöllisyys. Netti on pullollaan erilaisia verkkovalmennuksia ja haasteena on varmaankin löytää sopivin, kun tarjontaa on niin paljon. Ryhmille suunnitellut valmennukset toimivat toisille ja toisille eivät. Kevyempi Olo -starttipaketti räätälöidään Sinulle sopivaksi, joten saat heti sinulle sopivia vinkkejä siitä, että miten Sinun kannattaa hyvinvointiasi edistää ja mihin kannattaa keskittyä. Onko se kenties ensimmäisenä uni, palautuminen, stressinhallinta, ravitsemus, jokin liikunnan osa-alue vai tiedostava syöminen makeanhimon hallitsemiseksi?

Kokonaisuus ja olennaisiin asioihin keskittyminen tuo tuloksia. Melko usein näkee tilanteita, että yksityiskohtien sijaan ei nähdä metsää puilta eli keskitytä niihin olennaisiin asioihin. Monesti 20 % asioista tuo 80 % tuloksista. Kyse on monesti perusasioihin keskittymisestä – ei siitä, että noudatat viimeisimpiä muotitrendejä ja tilaat superfoodeja toiselta puolelta maapalloa. Kevyempi Olo -starttipaketin avulla tunnistat olennaiset asiat Sinun hyvinvointiisi liittyen ja tiedät mihin keskittyä. Valmennus on kokonaisvaltainen ja se ei keskity pelkästään ravitsemukseen ja liikkumiseen (kuten monissa pt-valmennuksissa tehdään) vaan hyvinvointiin myös kokonaisvaltaisemmin. Tarpeidesi mukaan voidaan puhua vaikka stressinhallinnasta ja palautumisesta.

Kaikki lähtee motivaatiosta ja tavoitteista. Kaikki lähtee siitä, että asetat itsellesi realistiset tavoitteet – sellaiset, joihin itse uskot ja jotka on saavutettavissa. Tällöin myös motivaatio pysyy yllä, kun kuljet kohti tavoitteitasi. Toisaalta kuten ehkä tiedät, nopeat dieetit tai kuurit eivät yleensä johda pysyviin tuloksiin, vaan takaisin lähtöruutuun. Täten siis realististen tavoitteiden asettaminen ja johdonmukainen kulku niitä kohti auttavat Sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Helppo osallistua – mistä vain. Kevyempi Olo -starttipaketti toteutetaan verkon välityksellä henkilökohtaisina ja luottamuksellisina tapaamisina. Voit olla missä päin Suomea tahansa tai vaikka maailmalla – kunhan sinulla on käytössä nettiyhteys. Osallistuminen on helppoa eikä Sinun tarvitse käyttää aikaa matkustamiseen.

Projekti ei ole vaan ohjeiden noudattamista. Kun ymmärrät itseäsi paremmin, voit helpommin muuttaa myös tapojasi pysyvästi. Ihminen ei ole kone, joka noudattaa annettuja ohjeita, vaan tärkeää on myös ymmärtää tiedostettujen valintojen lisäksi myös tiedostamattomat tekijät, jotka vaikuttavat tekemisiimme. Nämä tiedostamattomat tekijät unohdetaan niissä valmennuksissa, joissa vain annetaan ruokalista, jota pitää noudattaa. Nämä tekijät ovat kuitenkin tärkeitä, koska ne ovat ns. juurisyitä moniin päivittäisiin valintoihin. Tavoilla, tottumuksilla ja psyykkisillä tekijöillä on myös vaikutuksia päivittäin ja siten ne on tärkeää huomioida pysyviä muutoksia tehtäessä.

Olen auttanut useita asiakkaitani voimaan paremmin ja saavuttamaan tavoitteensa. Olen käynyt paljon koulutuksia aiheeseen liittyen (myös yliopisto-opintoja) ja teen valmennustyötä myös livenä. Oppini perustuvat tutkittuun tietoon ja kokemukseen eivätkä mutu-tuntumaan. Toisaalta olen itsekin kokenut useita haasteita elämän varrella ja harjoitellut sekä hyvin että huonosti, kokeillut kaalisoppadieettejä ja kokenut myös stressaavia tilanteita.

Joustava valmennusote. Valmennusotteeni on joustava ja asiakkaan lähtökohtien mukainen. Jokainen meistä joskus tekee virheitä, on huonoja päiviä tai huonoja valintoja. Tärkeää on oppia matkan varrella, kerryttää kokemusta ja kehittää omaa tekemistä jatkossa. Näin päästään eteenpäin.

Mitä valmennukseen kuuluu:

 • Kolme verkkotapaamista seuraavasti:
  • Ensimmäisellä kerralla käydään läpi taustasi ja tavoitteesi, jotta seuraavat tapaamiset voidaan räätälöidä Sinulle sopiviksi.
  • Toisessa tapaamisessa saat sinulle suunnitellun vuosisuunnitelman harjoittelusta (karkealla tasolla) sekä tarkemman treeniohjelman seuraavien 12 viikon ajaksi. Vuosisuunnitelman mukaisesti voit rytmittää omaa harjoitteluasi, jotta se pysyy kehittävänä ja vaihtelevana. Lisäksi saat tarkemman ohjelman seuraavalle 12 viikolle sisältäen lihaskuntoharjoitteluohjeet kotona tai salilla (tarpeesi mukaan).
  • Kolmannessa tapaamisessa käydään läpi ravitsemusasioita ja saat konkreettisia kehitysehdotuksia oman ravitsemuksesi kehittämiseen sekä kotitehtäviä seuraavien viikkojen ajaksi ravitsemuksesi kehittämiseksi.
 • Pakettiin sisältyy tapaamisten lisäksi valmistelutyö ja harjoitusohjelmien laadinta.

Valmennuksen hinta on 249 € (sis. alv 24 %)

Saat nyt kattavan Kevyempi olo -starttipaketin kustannustehokkaaseen hintaan. Valmennuksen avulla pääset heti aloittamaan hyvinvointiprojektisi ja tiedät mihin asioihin sinun kannattaa keskittyä ja miten, jotta voit saavuttaa tavoitteesi.

Jos sinulla on kysymyksiä tai haluat lisätietoa valmennukseen liittyen, niin ole yhteydessä sähköpostitse mari(at)kevyempiolo.fi tai Facebookin Messengerin kautta (www.facebook.com/kevyempiolo).

Valmentajasi

Olen Mari Toikka – terveystieteiden ja hyvinvoinnin asiantuntija. Olen auttanut useita asiakkaitani voimaan paremmin ja saavuttamaan tavoitteensa. Valmennusmetodini on kokonaisvaltainen ja joustava.

Kuulun EREPS (European Register of Exercise Professionals) -rekisteriin, jonka tarkoitus on turvata, että liikunta-alan ammattilaisilla on asiakkaiden turvallisuuden ja etujen mukainen tietotaito ja pätevyys toimia työssään.

Toivottavasti nähdään valmennuksessa!

Mari
Copyright 2017-2019. Kaikki oikeudet pidätetään.