Kirjaudu

Sivustosta

Heippa ja tervetuloa Kevyempi Olo -sivustolle! Kevyempi Olo tähtää hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen kokonaisvaltaisesti. 

Tämän sivuston on perustanut ja ylläpitää Mari Toikka – yrittäjä sekä terveystieteiden ja hyvinvoinnin asiantuntija. Olen itse oppinut paljon hyvinvoinnista harjoitellessani eri urheilulajeja sekä käydessäni erilaisia ohjaajakoulutuksia. Varsinaisia ahaa-elämyksiä olen kuitenkin kokenut alan koulutuksissa, terveystieteiden opinnoissa sekä asiakastyössä. Haluan jakaa tietoa hyvinvoinnista kaikille niille, jotka haluavat voida paremmin, voida kevyemmin (henkisesti tai fyysisesti) ja keskittyä olennaisiin asioihin hyvinvoinnissa. 

Vaikka tutkimustietoa monesti kuulee kritisoitavan, antaa se hyvän lähtökohdan hyvinvoinnin kehittämiselle. On kuitenkin tärkeää ymmärtää, että olemme yksilöitä ja meillä on erilaiset geenit, erilaisia tavoitteita ja erilaisia elämäntilanteita. Siten myös keinot parempaan, kevyempään oloon voivat olla erilaisia eri ihmisille. 

Koulutukseni:

  • Terveystieteiden yo / liikuntalääketiede (Itä-Suomen yliopisto)
  • Personal trainer (EREPS, Trainer4You)
  • Ravintovalmentaja (Trainer4You)
  • Muutosjohtamisen moduuli (Aalto-yliopisto)
  • Psyykkinen painonhallintavalmentaja (MakiaMental)
  • NLPersonal Trainer 1 (TrueHearts)
  • KTM (Tampereen yliopisto)

Olen yrittäjä ja yksi palveluistani on Kevyempi Olo. Lisäksi päiväni kuluvat kansainvälisten verkkokauppatöiden parissa. 

Kuulun EREPS (European Register of Exercise Professionals) -rekisteriin, jonka tarkoitus on turvata, että liikunta-alan ammattilaisilla on asiakkaiden turvallisuuden ja etujen mukainen tietotaito ja pätevyys toimia työssään. Lisätietoja EREPS-rekisteristä.

Terveisin,

Mari

Mari

Copyright 2017-2019. Kaikki oikeudet pidätetään.