Kirjaudu

Sivustosta

Heippa ja tervetuloa Kevyempi Olo -sivustolle! Tämän sivuston on perustanut ja ylläpitää Mari Toikka – yrittäjä sekä terveystieteiden ja hyvinvoinnin asiantuntija. Kevyempi Olo tähtää hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen kokonaisvaltaisesti. 

Olen itse oppinut paljon hyvinvoinnista harjoitellessani eri urheilulajeja sekä käydessäni erilaisia ohjaajakoulutuksia. Varsinaisia ahaa-elämyksiä olen kuitenkin kokenut alan koulutuksessa, terveystieteiden opinnoissa sekä asiakastyössä. Haluan jakaa tietoa hyvinvoinnista kaikille niille, jotka haluavat voida paremmin, voida kevyemmin (henkisesti tai fyysisesti) ja keskittyä olennaisiin asioihin hyvinvoinnissa. Tavoitteeni on myös edistää sitä, että ihmiset näkevät metsän puilta näissä asioissa. 

Vaikka tutkimustietoa monesti kuulee kritisoitavan, antaa se hyvän lähtökohdan hyvinvoinnin kehittämiselle. On kuitenkin tärkeää ymmärtää, että olemme yksilöitä ja meillä on erilaiset geenit, erilaisia tavoitteita ja erilaisia elämäntilanteita. Siten myös keinot parempaan, kevyempään oloon voivat olla erilaisia eri ihmisille. 

Koulutukseni:

  • Terveystieteiden yo, terveyden edistäminen / liikuntalääketiede (Itä-Suomen yliopisto)
  • Personal trainer (EREPS, Trainer4You)
  • Ravintovalmentaja (Trainer4You)
  • Muutosjohtamisen moduuli (Aalto-yliopisto)
  • Psyykkinen painonhallintavalmentaja (MakiaMental)
  • Functionality-ohjaajakoulutus
  • NLPersonal Trainer 1 (TrueHearts)
  • Kauppatieteiden maisteri (Tampereen yliopisto)

 

Olen yrittäjä ja yksi palveluistani on Kevyempi Olo. Lisäksi pidän henkilökohtaisia valmennuksia Espoossa (Ladyline Nihtisilta). Tämän lisäksi hääräilen kansainvälisten hyvinvointiverkkovalmennusten sekä verkkokaupan parissa. 

Kuulun EREPS (European Register of Exercise Professionals) -rekisteriin, jonka tarkoitus on turvata, että liikunta-alan ammattilaisilla on asiakkaiden turvallisuuden ja etujen mukainen tietotaito ja pätevyys toimia työssään. Lisätietoja EREPS-rekisteristä.

Terveisin,

Mari

Mari

Copyright 2017-2019. Kaikki oikeudet pidätetään.