Kirjaudu

Sivustosta

Heippa ja tervetuloa Kevyempi Olo -sivustolle!

 

Kevyempi Olo tähtää hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen kokonaisvaltaisesti. Tämän sivuston on perustanut Mari Toikka – yrittäjä sekä myöskin terveystieteiden ja hyvinvoinnin asiantuntija.

Olen itse oppinut paljon hyvinvoinnista harjoitellessani eri urheilulajeja sekä käydessäni erilaisia ohjaajakoulutuksia. Varsinaisia ahaa-elämyksiä olen kuitenkin kokenut alan koulutuksissa, terveystieteiden opinnoissa sekä asiakastyössä. Haluan jakaa tietoa hyvinvoinnista kaikille niille, jotka haluavat voida paremmin, voida kevyemmin (henkisesti tai fyysisesti) ja keskittyä olennaisiin asioihin hyvinvoinnissa. 

Vaikka tutkimustietoa monesti kuulee kritisoitavan, antaa se hyvän lähtökohdan hyvinvoinnin kehittämiselle. On kuitenkin tärkeää ymmärtää, että olemme yksilöitä ja meillä on erilaiset geenit, erilaisia tavoitteita ja erilaisia elämäntilanteita. Siten myös keinot parempaan, kevyempään oloon voivat olla erilaisia eri ihmisille. 

Koulutukseni:

  • Terveystieteiden opintoja liikuntalääketieteessä (Itä-Suomen yliopisto)
  • Personal trainer (EREPS, Trainer4You)
  • Ravintovalmentaja (Trainer4You)
  • Muutosjohtamisen moduuli (Aalto-yliopisto)
  • KTM (Tampereen yliopisto)
  • Useita muita lyhyempiä koulutuksia

 

Olen yrittäjä ja yksi palveluistani on Kevyempi Olo. Tällä sivustolla jaan vinkkejä hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen. Jos haluat kuulla lisää Kevyemmästä Olosta, niin tilaa uutiskirje ja pysyt kärryillä menossa.  

Terveisin,

Mari

Mari

Copyright 2017-2020 Kevyempi Olo. Kaikki oikeudet pidätetään.