Setup Menus in Admin Panel

Sivustosta

Heippa ja tervetuloa Kevyempi Olo -sivustolle!

 

Kevyempi Olo tähtää hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen kokonaisvaltaisesti - tavoitteellisesti, mutta olennaisiin asioihin keskittyen. Vaikka tutkimustietoa monesti kuulee kritisoitavan, antaa se hyvän lähtökohdan hyvinvoinnin kehittämiselle. On kuitenkin tärkeää ymmärtää, että olemme yksilöitä ja meillä on erilaiset geenit, erilaisia tavoitteita ja erilaisia elämäntilanteita. Siten myös keinot parempaan, kevyempään oloon voivat olla erilaisia eri ihmisille. 

Tämän sivuston on perustanut Mari Toikka, terveystieteiden ja hyvinvoinnin asiantuntija. Olen itse oppinut paljon hyvinvoinnista harjoitellessani eri urheilulajeja, useissa alan koulutuksissa, terveystieteiden opinnoissa sekä asiakastyössä. Haluan jakaa tietoa hyvinvoinnista kaikille niille, jotka haluavat voida paremmin, voida kevyemmin (henkisesti tai fyysisesti) ja keskittyä olennaisiin asioihin hyvinvoinnissa. Monesti sitä näkee, että keskitytään epäolennaisiin asioihin, vaikka tulokset olisi saavutettavissa helpommalla kun keskittyisi oikeisiin asioihin. 

Olen koulutukseltani terveystieteiden yo (Itä-Suomen yliopisto) ja käynyt myös useampia Trainer4You:n koulutuksia. Kevyempi Olo -sivuston ylläpitäminen on yksi projektini, joka lähti alunperin liikkeelle innostuksesta parantaa ihmisten hyvinvointia sekä oikaista hyvinvointikäsityksiä, jotka eivät perustu tutkittuun tietoon.

Jos haluat kuulla lisää Kevyemmästä Olosta, niin tilaa uutiskirje ja pysyt kärryillä menossa.  

Terveisin,

Mari

Mari

Copyright 2017-2021 Kevyempi Olo. Kaikki oikeudet pidätetään.