Kirjaudu

Mikä?

Heippa ja tervetuloa Kevyempi Olo -sivustolle! Tämän sivuston on perustanut ja ylläpitää Mari Toikka – yrittäjä sekä terveystieteiden ja hyvinvoinnin asiantuntija. Kevyempi Olo tähtää hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen kokonaisvaltaisesti. 

Olen itse oppinut paljon hyvinvoinnista harjoitellessani eri urheilulajeja sekä käydessäni erilaisia ohjaajakoulutuksia. Varsinaisia ahaa-elämyksiä olen kuitenkin kokenut PT-koulutuksessa, terveystieteiden opinnoissa sekä muissa alan jatkokoulutuksissa ja asiakastyössä. Haluan jakaa tietoa hyvinvoinnista kaikille niille, jotka haluavat voida paremmin, voida kevyemmin (henkisesti tai fyysisesti) ja keskittyä olennaisiin asioihin hyvinvoinnissa. Tavoitteeni on myös edistää sitä, että ihmiset näkevät metsän puilta näissä asioissa. 

Vaikka tutkimustietoa monesti kuulee kritisoitavan, antaa se hyvän lähtökohdan hyvinvoinnin kehittämiselle. Niin ravitsemus- kuin liikuntasuositustenkin takana on paljon tutkittua tietoa ja ne antavat hyvän lähtökohdan ohjeille, joka toimivat meistä monelle. On kuitenkin tärkeää ymmärtää, että olemme yksilöitä ja meillä on erilaiset geenit, erilaisia tavoitteita ja erilaisia elämäntilanteita. Siten myös keinot parempaan, kevyempään oloon voivat olla erilaisia eri ihmisille. 

Koulutukseni:

  • Terveystieteiden yo, terveyden edistäminen / liikuntalääketiede (Itä-Suomen yliopisto)
  • Personal trainer (EREPS, Trainer4You)
  • Ravintovalmentaja (Trainer4You)
  • Muutosjohtamisen moduuli (Aalto-yliopisto)
  • Psyykkinen painonhallintavalmentaja (MakiaMental)
  • Functionality-ohjaajakoulutus
  • NLPersonal Trainer 1 (TrueHearts)
  • Kauppatieteiden maisteri (Tampereen yliopisto)

 

Olen yrittäjä ja minulla on välillä useampikin rauta tulessa. Yksi palveluistani on Kevyempi Olo. Henkilökohtaisia valmennuksia pidän Espoossa Ladyline Nihtisillassa, jonne voit halutessasi varata minulle liikuntaneuvonta-ajan. Lisäksi hääräilen muiden asioiden parissa, jotka liittyvät enemmän kansainvälisempään toimintaani hyvinvoinnin ja kaupan alueella.

Kuulun EREPS (European Register of Exercise Professionals) -rekisteriin, jonka tarkoitus on turvata, että liikunta-alan ammattilaisilla on asiakkaiden turvallisuuden ja etujen mukainen tietotaito ja pätevyys toimia työssään. Lisätietoja EREPS-rekisteristä.

Terveisin,

Mari

Mari

Copyright 2017-2018. Kaikki oikeudet pidätetään.