Haluatko varmasti saavuttaa tavoitteesi?

Haluatko kiinteytyä, karistaa vyötäröltä muutaman ylimääräisen kilon, kohottaa kuntoa tai löytää lisää energiaa? Kun haluat varmistua siitä, että pääset tavoitteisiisi, on yksilövalmennus tehokkain vaihtoehto. Valmennus on yksilöllinen ja saat siinä juuri sinulle sopivia vinkkejä tavoitteiden saavuttamiseen.  Kuten varmasti tiedätkin, niiin esimerkiksi ruokavalion sisältöön ja määrään vaikuttavat olennaisesti monet henkilökohtaiset asiat kuten paino, oma aktiivisuus ja tavoitteet. Esimerkiksi painonpudottajan ja lihasmassan kasvattajan ruokavaliot ja treeniohjelmat näyttävät erilaisilta.

Miksi juuri tämä valmennus?

Valmennus räätälöidään tilanteesi ja tavoitteidesi mukaisesti.

Valmennuksen yksilöllisyys

Kevyempi Olo yksilövalmennus räätälöidään Sinulle sopivaksi, olet sitten himoliikkuja, sohvaperuna, ruoka-allergikko tai perusterve sekasyöjä. Valmennuksessa huomioidaan tilanteesi ja tavoitteesi sinulle sopivasti.

Kokonaisuus kohdalleen

Melko usein näkee tilanteita, että yksityiskohtien sijaan ei nähdä metsää puilta. Valmennuksen  avulla keskitytään siihen mikä on olennaista ja miten parhaiten saavutat tavoitteesi. 

Itseluottamusta ja varmuutta

Olen valmentanut lukuisia asiakkaita kohti tavoitteita ja tiedän siten tyypilliset kompastuskivet. Valmennus perustuu vuosien valmennuskokemukseen, tutkittuun tietoon ja Sinun tavoitteisiisi. 

Joustavasti eteenpäin!

Valmennusotteeni on joustava ja asiakkaan lähtökohtien mukainen. Valmennus räätälöidään tapauskohtaisesti. Tärkeää on halu sitoutua valmennukseen, oppia matkan varrella, ja porskuttaa eteenpäin. 

Mitä valmennus sisältää?

Tämä yksilövalmennus tähtää tehokkaaseen starttiin ja siihen, että pääset muutoksessa oikeasti käyntiin ja oikeille raiteille. Kolmen kuukauden valmennuksessa saat viikoittaista tukea ja pääset alkuun muutoksessa - riippuen tavoitteistasi voit jopa saavuttaa tavoitteesi.

1. 

Muutos oikeille raiteille

Tämän valmennuksen avulla pääset muutoksessa oikeille raiteille ja saat asiat tärkeysjärjestykseen ja oikeisiin mittasuhteisiinsa. Tässä ajassa keretään katsoa tarkemmin niin ruokavaliota kuin myös treenata. Lyhyempi startti jää usein enemmän asiakkaan vastuulle, mutta tässä valmennuksessa keskitytään siihen, että suunta on oikea ja opit myös itse toteuttamaan muutosta valmennuksen jälkeen myös itsenäisesti.

2.

Ravitsemus tervelliseksi

Opi syömään terveellisesti ruoasta nauttien. Sinun ei tarvitse kieltäytyä kokonaan minkään ruoan syömisestä eikä tuntea nälkää. Sinun yksilöllisyys huomioidaan valmennuksessa, niin allergiat, mahdolliset rajoitteet kuin muutkin tekijät. Tarkistetaan ravitsemuksen kokonaisuus, laatu, ruoan määrä ja muut tekijät. Myös tunnesyömistä, lisäravinteita ja muita aiheita voidaan käsitellä tarpeen mukaan. 

3.

Harjoitteluohjelma 12 viikoksi (2 ohjelmaa)

Treenaa sen verran kun mahdollista ja innostusta. Olet sitten himoliikkuja tai sohvaperuna, niin treeniohjelma räätälöidään sinulle sopivaksi. Lähtökohtaisesti 3 kuukauden valmennus sisältää kaksi eri treeniohjelmaa, 6 viikoksi kerrallaan. Keho tarvitsee kehittyäkseen virikkeitä, ja sen takia myös treeniohjelmaa on hyvä vaihtaa säännöllisin väliajoin. Voit treenata kotona tai salilla ja niitä lajeja mitä haluat - treeniohjelma räätälöidään sinulle sopivaksi. Opit myös miten treeniohjelmaa kannattaa rakentaa monipuolisesti ja mitä huomioitava myös valmennuksen jälkeen. 

4.

Muut hyvinvoinnin alueet tilanteen mukaan

Saat vinkkejä ja ohjeita myös muuten hyvinvoinnin kehittämiseksi - jos esimerkiksi uni tai palautuminen kaipaavat huomiota, stressiä pukkaa tai kaipaat muita hyvinvoinnin vinkkejä. Toisaalta saat vinkkejä myöskin pidemmän tähtäimen hyvinvointiin. 

Valmentajasi:

Mari Toikka

Olen hyvinvointivalmentaja ja terveystieteiden asiantuntija (liikunta-lääketiede). Olen toiminut valmentajana useita vuosia ja auttanut ihmisiä voimaan paremmin, kevyemmin, kiinteämmin ja energisemmin unohtamatta terveyden edistämistä. Asiakkainani on ollut monenlaisia ihmisiä sairaanhoitajasta toimitusjohtajaan ja nuorista ihmisistä eläkeläisiin. 


Olen Kevyempi Olo -valmennusten valmentaja ja autan ihmisiä voimaan energisemmin ja kevyemmin. Hyvin usein näkee ihmisten keskittyvän  asioihin, joilla ei käytännössä ole kuitenkaan suurta merkitystä kun iso kuva ei ole kohdallaan. Pidetään asiat yksinkertaisina ja keskitytään niihin asioihin, joilla on merkitystä. 


Palautetta valmennuksista:

Olin odottanut, että olisin isosti joutunut luopumaan kaikesta. 

"En olisi onnistunut pudottamaan painoa ja tekemään pysyviä muutoksia, ellet olisi ollut neuvomassa. Muutokset tuntuivat siinä hetkessä tavallaan vähäpätöisiltä, kun olin odottanut, että olisin isosti joutunut luopumaan kaikesta. Sinulta sain vinkit parempaan elämänlaatuun, yksinkertaisin muutoksin. Ja paino ei ole noussut, vaikka olen herkutellut, juonut ja nauttinut elämästä."

Nainen, 39 v. 

Hyviä vinkkejä parempaan ruokavalioon.

"Sain hyviä vinkkejä parempaan ruokavalioon ja ymmärsin miten vatsankin oikeasti pitää toimia. Valmennus oli paljon syvällisempi ja perusteellisempi mitä olin ajatellut."

Nainen, 43 v


Kokonaisuus on tärkeä. 

"Kokonaisuuden korostaminen oli tärkeää valmennuksessa."

Nainen, 41 v. 

Huomioitiin tavallisen ihmisen tavallinen ja kiireinen arki.

Valmennuksessa parasta oli se, että siinä huomioitiin tavallisen ihmisen tavallinen, joskin ajoittain kiireinen arki. Ei sorruttu helppoihin "kikkakolmosiin" ja normaalielämälle vieraisiin "kitukuureihin", vaan nähtiin vaivaa toteutettavissa olevan ja pysyvän aidon elämänmuutoksen aikaansaamiseksi. Hyvää oli myös vahva yhteys tutkittuun ja vertaisarvioituun tieteelliseen tietoon."

Nainen, 42 v. 


Valmennuksen sisältö ja hinta

Tämä yksilövalmennus räätälöidään sinulle sopivaksi. Valmennus sisältää viikoittaiset tapaamiset etänä verkon välityksellä. Alussa tapaamiset ovat hieman pidempiä, sillä liikkeelle lähdetään käymällä Sinun tilanne ja tavoitteet läpi. Tyypillisesti pidät myös muutaman päivän ruokapäiväkirjaa, jonka perusteella katsomme kokonaisuutta, jotta ravintovalmennus voidaan tehdä Sinulle sopivaksi. Tyypillisesti valmennuksessa tehdään myös harjoittelun vuosisuunnitelma (ylätasolla) ja saat tarkemman treeniohjelman 12 viikoksi. Viikoittaisten tapaamisten avulla varmistamme, että suunta on oikea ja jos on tarvetta, niin myös muokataan ohjelmaa tavoitteisiin sopivaksi. 

Valmennuksen hinta on 275 € / kk (norm. 289 € / kk). 

Valmennus sisältää valmistelutyön, tapaamiset etänä sekä myös kirjalliset ohjeet sinulle räätälöidysti. Hinta ei sisällä mahdollista tapaturmavakuutusta (joka on suositeltavaa kaikille treenaajille), kuntosalimaksuja tai muita harjoittelusta mahdollisesti aiheutuvia kustannuksia. Yhteensä 3 kuukauden valmennukselle tulee siis hintaa 825 € (norm. 867 €). 


Jos olet kiinnostunut valmennuksesta ja haluat maksaa valmennuksen kuukausittain, laita viestiä täältä.

Q&A Usein kysyttyjä kysymyksiä: 

Voiko treenit tehdä kotona?

Mitä treeniohjelma sisältää?

Mitä ravintovalmennus sisältää?

Saanko tukea valmennuksen aikana?

Noudatetaanko valmennuksessa jotain tiettyä ruokavaliota?

Haluan vain ravintovalmennusta, onko se ok?

Muita kysymyksiä?

Jos sinua vielä mietityttää jokin asia, niin ole yhteydessä mari (at) kevyempiolo.fi niin keskustellaan asiasta lisää.

Copyright © Kevyempi Olo. Kaikki oikeudet pidätetään.