Setup Menus in Admin Panel

Henkilökohtaiset valmennukset

Henkilökohtaiset etävalmennukset

liiku ja voi hyvin

Kevyempi Olo starttipaketti 


Kevyempi Olo -starttipaketti on valintasi kun haluat yksilöllistä valmennusta. Valmennuksen avulla saat juuri Sinulle sopivat ohjeet elämäntapamuutoksen, kuntoilun tai hyvinvointiprojektin aloitukseen. Valmennukseen sisältyy kolme tapaamista, joiden aikana käydään läpi tavoitteesi ja taustasi, saat vinkkejä harjoitteluun, treeniohjelman sekä vinkkejä Sinulle sopivan ravitsemuksen kehittämiseen.

Tapaamiset toteutetaan verkon välityksellä eli voit olla missä vain Suomessa tai ulkomailla. Starttipakettia voidaan myös räätälöidä sinulle sopivaksi tai tavoitteidesi mukaan.

Starttipaketin hinta on 275 €. Valmennukseen sisältyy kolme tapaamista, joiden aikana käydään läpi tavoitteesi ja taustasi, saat henkilökohtaisia vinkkejä tavoitteidesi saavuttamiseksi, tarkemman treeniohjelman sekä vinkkejä Sinulle sopivan ravitsemuksen kehittämiseen. Saat myös esimerkkiruokavalion omien tavoitteidesi mukaisesti ja opit koostamaan itse sen avulla ruokia.

Jos sinulla on kysyttävää tästä valmennuksesta tai muuten valmennuksista, niin voit myös varata ajan ilmaiseen konsultointiin


henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtainen yksilövalmennus etänä


Henkilökohtainen yksilövalmennus on paras vaihtoehto, kun haluat yksilöllisiä vinkkejä ja juuri sinulle sopivan ohjelman kohti tavoitteitasi. Olemme yksilöitä ja siten myös keinot muutokseen ja tavoitteisiin ovat erilaisia. Henkilökohtaisen valmennuksen avulla tehdään sinun tilanteeseesi, tavoitteisiin ja elämään sopiva muutos - on tavoitteesi kehittävä harjoittelu, kevyempi olo, kiinteytyminen, terveyden edistäminen tai jotain muuta. 

Tässä valmennuksessa käymme läpi lähtötilanteesi, tunnistamme kehityskohteet ruokavaliosta ja etenemme muutoksessa kohti tavoitteita askel kerrallaan. Voit tilata valmennusta yhden kuukauden (jonka avulla pääset alkuun muutoksessa) tai useamman kuukauden (jolloin varmistut myös pysyvämmästä muutoksesta).


Firstbeat -hyvinvointianalyysi 


Firstbeat-hyvinvointianalyysi auttaa sinua paremmin ymmärtämään hyvinvointiisi vaikuttavia asioita – mitkä asiat kuormittavat sinua, miten palaudut ja mitkä ovat harjoittelusi vaikutukset.

Mittaus perustuu sydämen sykevälimittaukseen (HRV). Mittauksen päätteeksi saat henkilökohtaisen raportin mittausajanjaksolta sekä tulosten henkilökohtaisen läpikäynnin puhelimitse (30 min).Copyright 2017-2021 Kevyempi Olo. Kaikki oikeudet pidätetään.