Kirjaudu

Henkilökohtaiset valmennukset

Henkilökohtaiset etävalmennukset

liiku ja voi hyvin

Kevyempi Olo starttipaketti 


Kevyempi Olo -starttipaketti on valintasi kun haluat yksilöllistä valmennusta. Valmennuksen avulla saat juuri Sinulle sopivat ohjeet elämäntapamuutoksen, kuntoilun tai hyvinvointiprojektin aloitukseen. Valmennukseen sisältyy kolme tapaamista, joiden aikana käydään läpi tavoitteesi ja taustasi, saat vinkkejä harjoitteluun, treeniohjelman sekä vinkkejä Sinulle sopivan ravitsemuksen kehittämiseen.

Tapaamiset toteutetaan verkon välityksellä eli voit olla missä vain Suomessa tai ulkomailla. Starttipakettia voidaan myös räätälöidä sinulle sopivaksi tai tavoitteidesi mukaan.

Starttipaketin hinta on 275 €. Valmennukseen sisältyy kolme tapaamista, joiden aikana käydään läpi tavoitteesi ja taustasi, saat henkilökohtaisia vinkkejä tavoitteidesi saavuttamiseksi, tarkemman treeniohjelman sekä vinkkejä Sinulle sopivan ravitsemuksen kehittämiseen. Saat myös esimerkkiruokavalion omien tavoitteidesi mukaisesti ja opit koostamaan itse sen avulla ruokia.

Jos sinulla on kysyttävää tästä valmennuksesta tai muuten valmennuksista, niin voit myös varata ajan ilmaiseen konsultointiinYhden kerran henkilökohtainen konsultointi 


Yhden kerran valmennus on valintasi, jos sinulla on mielessä tarkempia kysymyksiä, joihin haluat vastauksen tai haluat saada täsmällisiä vinkkejä esimerkiksi ravitsemuksen parantamiseksi tai harjoittelun rytmittämiseksi.

Tapaamisen kesto on 45 min ja se pidetään verkon välityksellä tai puhelimitse. Voit siis olla missä päin Suomea tahansa tai vaikka ulkomailla.

Konsultoinnin hinta on 85 €. Firstbeat -hyvinvointianalyysi 


Firstbeat-hyvinvointianalyysi auttaa sinua paremmin ymmärtämään hyvinvointiisi vaikuttavia asioita – mitkä asiat kuormittavat sinua, miten palaudut ja mitkä ovat harjoittelusi vaikutukset.

Mittaus perustuu sydämen sykevälimittaukseen (HRV). Mittauksen päätteeksi saat henkilökohtaisen raportin mittausajanjaksolta sekä tulosten henkilökohtaisen läpikäynnin puhelimitse (30 min).laihdutus painonhallinta

Henkilökohtainen valmennus, 3 kuukautta


Haluatko varmasti saavuttaa tuloksia? Henkilökohtainen etävalmennus räätälöi sinulle sopivan valmennuksen. Kolmen kuukauden pituiseen pakettiin sisältyvät viikoittaiset tapaamiset Skypen tai Google Hangoutsin välityksellä tai puhelimitse.  

Tämä valmennus on Sinulle, joka olet motivoitunut muuttamaan elämäntapojasi ja haluat päästä tavoitteisiisi - on tavoitteesi sitten painonpudotus, kiinteytyminen, stressinhallinta, tai oman kunnon kehittäminen esimerkiksi harrastekisaa varten.

Valmennukseen kuuluu kokonaisvaltainen suunnitelma tavoitteisiisi pääsemiseksi sekä treeni/ravitsemus/muut ohjeet sekä viikottaiset verkkotapaamiset edistymisen seuraamiseksi. Valmennuksessa analysoidaan myös ruokapäiväkirjaasi ja saat käyttöösi esimerkkiruokavalion kokonaisuuden hahmottamiseksi. Valmennuksen sisältöä voidaan räätälöidä toiveiden ja tavoitteiden mukaan. 

Valmennuksen hinta on 289 € / kk. 

Jos olet kiinnostunut tästä vaihtoehdosta ja haluat keskustella lisää, niin varaa aika ilmaiseen konsultointiin.


Jos et löytänyt mieleistäsi valmennusta ja olet kiinnostunut muunlaisesta valmennuksesta, niin varaa aika ilmaiseen konsultointiin ja keskustellaan lisää! 

Copyright 2017-2020 Kevyempi Olo. Kaikki oikeudet pidätetään.