Setup Menus in Admin Panel

Firstbeat -hyvinvointimittaus

Firstbeat – hyvinvointianalyysi auttaa sinua paremmin ymmärtämään hyvinvointiisi vaikuttavia asioita – mitkä asiat kuormittavat sinua, miten palaudut ja mitkä ovat harjoittelusi vaikutukset. Mittaus tuottaa tietoa esimerkiksi liikunnan vaikuttavuudesta, stressin hallinnasta ja levon palauttavista vaikutuksista. Mittaus perustuu sydämen sykevälimittaukseen (HRV) kolmen päivän ajalta.

Mittauksen päätteeksi saat helposti luettavan henkilökohtaisen raportin mittausajanjaksolta sekä tulosten henkilökohtaisen läpikäynnin puhelimitse (30 min). Samalla saat henkilökohtaisia neuvoja hyvinvointisi parantamiseen.

Firstbeat – hyvinvointianalyysi sisältää: 

  • Kolmen vuorokauden sykevälimittauksen.
  • Henkilökohtaisen Hyvinvointianalyysi-raportin sähköpostitse sekä tulosten läpikäynnin puhelimitse (30 min). Saat samalla vinkkejä hyvinvointisi parantamiseksi.

Miten mittaus toteutetaan?

  • Tilauksen jälkeen saat ohjeet mittauksen toteuttamiseksi sähköpostitse. Mittalaite lähetetään sinulle postitse kotiisi. Voit olla missä päin Suomea tahansa.
  • Kun saat postitse mittalaitteen, niin suorita mittaus ohjeiden mukaisesti. Tyypillisesti mittaukseen kuuluu kaksi arkipäivää ja yksi vapaapäivä. Kun olet mittauksen tehnyt, niin palauta mittalaite takaisin Firstbeatille palautuskuoressa, jonka saat mittalaitteen mukana. Kadonneesta, rikkoutuneesta tai myöhästyneestä mittalaitteesta veloitetaan 249 €.
  • Kun olet palauttanut mittalaitteen Firstbeatille, niin tämän jälkeen sovimme puhelinajan tulosten läpikäymiseksi.

Firstbeat -mittaus on hyvä keino ymmärtää paremmin sinua kuormittavia ja palauttavia arjen tekijöitä. Firstbeat -mittauksella on tieteellinen tausta ja mittausta käytetään laajalti niin huippu-urheilussa kuin työelämässäkin. Firstbeat on perustettu vuonna 2002 ja sen taustalta löytyy monitieteellistä tutkimusta fysiologian, matemaattisen mallintamisen ja käyttäytymistieteiden alueilta.

Firstbeat-mittauksissa ei ole palautusoikeutta, sillä laitteen tilaus Firstbeatilta on sitova ja palvelun toimitus aloitetaan heti tilauksen jälkeen.

Jos sinulla on lisää kysymyksiä Firstbeat-mittauksesta, niin ole yhteydessä mari(at)kevyempiolo.fi, niin keskustellaan asiasta lisää!

Firstbeat -hyvinvointimittauksen hinta on 179 €. Voit tilata mittauksen alla olevan painikkeen kautta.

Copyright 2017-2021 Kevyempi Olo. Kaikki oikeudet pidätetään.